ALGEMENE VOORWAARDEN

MLLNR hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Overeenkomst

Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan MLLNR om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Privacy

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden uw naam, (e-mail)adres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waarom u specifiek hebt gevraagd, dus wanneer u een bestelling bij ons doet of wanneer u, uw gegevens aanpast.

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van MLLNR. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord

klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten.

Levering

MLLNR zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. MLLNR behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie; hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Verzending

Artikelen worden verzonden via DPD als de betaling ontvangen is. Binnen Nederland worden alle bestellingen boven de €50,- gratis verstuurd. MLLNR is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DPD. Daarnaast leveren wij niet buiten Nederland.

Prijzen

De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro.

Ruilen/Retourneren

Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering enkele voorwaarden. (Zie retouren en/of reclamaties.)

Nieuwsbrief

Door akkoord te gaan met de voorwaarden geeft u toestemming aan MLLNR om u te informeren over acties e.d. via e-mail nieuwsbrieven. U kunt zich onder elke nieuwsbrief direct uitschrijven voor het ontvangen van nieuwe e-mails van MLLNR.

Never miss out!

Subscribe!