Top 5 meest gestelde vragen

Bij bestellingen boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Plaats je een bestelling met een totaalbedrag onder de €50,-, dan bedragen de verzendkosten €4,50.

Kies je ervoor om je pakket te retourneren met onze aangeboden verzendmaatschappijen, dan krijg je korting op je retourlabel. De retourtarieven zijn als volgt:

 

– Nederland: €2,95
– Belgie: €2,95
– Duitsland: €2,95

 

Wanneer je kiest voor een andere verzendmaatschappij, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het frankeren van je pakket.

Zowel items uit de nieuwe collectie, als afgeprijsde items mogen geretourneerd worden binnen de retourtermijn van 30 dagen. Zorg dat je de artikelen in ongebruikte staat, in de originele verpakking en voorzien van de aangehechte labels retourneert.

 

Wanneer een item niet voldoet aan deze eisen, behouden wij ons het recht de daardoor ontstane waardevermindering aan je door te berekenen. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

Heb je jouw bestelling op een werkdag voor 12:00 uur geplaatst? Dan wordt deze dezelfde dag verzonden met DPD.

 

Zodra je pakket ons distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging met hierin de track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorgen zal de bezorger het pakket proberen af te leveren bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt het pakket bij een DPD-locatie bij jou in de buurt afgeleverd.

 

*Let op! Tijdens onze sale periode of overige acties kan het voorkomen dat je langer moet wachten op je bestelling dan je van ons gewend bent.

Het is helaas niet mogelijk om je kortingscode achteraf toe te voegen. Sommige kortingscodes blijven geldig, zodat je deze bij een volgende bestelling toch nog kunt gebruiken.